Termeni si conditii

Accesarea si utilizarea site-ului www.invitatii-garf.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. INVITATII-GARF.RO va recomanda sa cititi cu atentie termenii si conditiile pentru o folosire adecvataa site-ului.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica sau juridica ce plaseaza o Comanda

Vanzator: ZARALI GRAFIC SRL prin site-ul www.invitatii-garf.ro, CUI 41391135, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Alverna nr. 69.

Produse: orice articol din magazinul www.invitatii-garf.ro , precizate in Comanda, ce urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Produse personalizate: invitatii, etichete autocolant sau din carton, liste invitati, meniuri care pot fi personalizate conform cerintelor Cumparatorului, prin tiparirea unui text ales de catre Cumparator.

Comanda: reprezinta acordul dintre Vanzator si Cumparator prin care ZARALI GRAFIC SRL se oblige sa livreze produsele iar Cumparatorul sa achite contravaloarea acestora.

Plasarea comenzii:

Comanda se plaseaza online, completand optiunile de personalizare la produsele ce necesita personalizare si formularul de comanda. ZARALI GRAFIC SRL nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor aflate pe site. Acestea pot disparea din stocul importatorului si astfel ZARALI GRAFIC SRL isi asuma dreptul de a NU onora o anumita comanda, in cazul in care produsul din respectiva comanda nu mai este disponibil, caz in care Cumparatorul va fi instiintat in cel mai scurt timp.

Procesarea comenzii si realizarea produselor personalizate:

Dupa plasarea comenzii Cumparatorul va primi pe e-mail, in maxim 2 zile, macheta grafica cu textul solicitat de acesta. Cumparatorul are obligatia de a citi cu atentie si de a raspunde pe e-mail daca se aduc modificari asupra machetei sau daca aceasta se poate trimite spre tiparire *(acordarea bunului de tipar). Dupa acordarea bunului de tipar de catre Cumparator, ZARALI GRAFIC SRL este exonerata de raspundere cu privire la orice greseala legata de text, nesemnalata de catre Cumparator. Cheltuielile suplimentare ocazionate de aceste situatii vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator.

Livrarea produselor:

Livrarea produselor se face in termen de 7 – 10 zile lucratoare si de 3 – 4 zile lucratoare pentru comenzile la care s-a selectat optiunea de Taxa de Urgenta, caz in care se achita suplimentar taxa de urgenta.

Toate produsele se livreaza neasamblate, ZARALI GRAFIC SRL nu ofera servicii de asamblare. Prin asamblare se intelege pliere, indoire, legat snur sau imbinarea unor componente prin lipire. Taxele de transport vor fi achitate de catre Cumparator si acestea vor fi comunicate telefonic de catre un reprezentant al www.invitatii-garf.ro

Modalitati de plata

Plata comenzii se realizeaza ramburs, adica in momentul cand Cumparatorul primeste coletul, pentru comenzile ce necesita expediere prin curierat sau posta. Pentru optiunea de ridicare de la sediul firmei comanda se achita in numerar in momentul ridicarii.

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare Cumparatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. In acest caz clientul va trimite un e-mail la comenzi@invitatii-garf.ro in care va notifica acest aspect.Aceste masuri se aplica produselor ce nu necesita personalizare.

EXCEPTII

Conform legislatiei in vigoare, urmatoarele categorii de produse NU se pot returna:

  1. a) produsele executate dupa specificatiile cumparatorului
  2. b) produsele distinct personalizate
  3. c) produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

ZARALI GRAFIC SRL prin www.invitatii-garf.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatorii site-ului www.invitatii-garf.ro conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 aveti dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi transmiteti in o cerere scrisa, datata si semnata la adresa str. Alverna nr. 69, Bl D6, ap. 11, Cluj-Napoca.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Cumparator si ZARALI GRAFIC SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj.

iNAPOI LA MAGAZIN