Politica de confidentialitate

ZARALI GRAFIC SRL prin www.invitatii-garf.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatorii site-ului www.invitatii-garf.ro conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata. ZARALI GRAFIC SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice natura ( defectiuni sau erori ale serverului pe care este gazduit site-ul, actiuni ale tertilor asupra site-ului etc.)

Scopul colectării datelor este:

–  instiintarea cumparatorilor cu privire la situația produselor si comenzilor;
– evaluarea produselor si serviciilor oferite
– activitați comerciale de promovare a produselor si serviciilor de marketing, publicitate, media, cercetare de piata, statistica, urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Datele personale ale utilizatorilor site-ului www.invitatii-garf.ro sunt folositein special pentru facturarea si livrarea comenzilor plasate de acestia si pentru o colaborare ulterioara optima.

Prin plasarea unei comenzi pe www.invitatii-garf.ro, acceptati neconditionat stocarea, utilizarea si prelucrarea , de catre ZARALI GRAFIC SRL, a datelor personale. De asemenea va dati acordul
expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi folosite pentru transmiterea ulterioara a unor materiale promotionale de catre ZARALI GRAFIC SRL si pentru ca aceste date personale sa poata fi cedate de catre ZARALI GRAFIC SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 aveti dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi transmiteti in o cerere scrisa, datata si semnata la adresa str. Alverna nr. 69, Cluj-Napoca.

 

Inapoi la magazin