Pentru ca facem totul cu pasiune… 

In 2008 a inceput povestea invitatii-garf.ro din pasiunea unor tineri graficieni pentru design. Aceasta pasiune s-a concretizat cu deschiderea unui magazin cu articole pentru nunti, in Cluj-Napoca. Experienta acumulata de-a lungul a peste 12 ani, precum si increderea primita din partea clientilor, ne-au ajutat sa progresam. Astazi it punem la dispozitie o gama larga de invitatii de nunta, sticle nunta, pungi nunta, marturii nunta si multe accesorii, pentru ca tu sa ai un eveniment cat mai deosebit.

Stim ca nunta este, probabil, cel mai asteptat moment din viata unui cuplu, iar in acele momente totul trebuie sa fie perfect. Cum fiecare client este unic, incercam cu devotament si multa pasiune sa raspundem cu promptitudine celor mai exigente cerinte.

Anual refacem colectiile, atat cele de invitatii cat si cele de accesorii. Ne straduim sa venim cu modele noi care sa te surprinda si sa-ti incante privirea. Visam sa-ti aducem fantezie si culoare prin cea mai completa gama de invitatii si accesorii de nunta.

Alege sa ai incredere in noi si alatura-te miilor de clienti multumiti. Recenziile si aprecierile clientilor ne incurajeaza sa continuam aceasta pasiune…