Cum cumpar

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru online trebuie sa urmati cativa pasi simpli, prezentati in continuare in text si in imagini.

1. Din meniul din stanga alegeti categoria de produse care va intereseaza

1

 

2. Alegeti produsele care va intereseaza si dati click pe “detalii”.

 

1a

 

3. Pt. invitatii: Bifati optiunea “tiparire invitatie”, alegeti nr. de bucati dorite, tipul de font si culoarea scrisului, dupa care apasati butonul „Adauga in cos”. Textul pt. invitatii se poate scrie in rubrica ” text invitatie” sau se poate trimite ulterior pe adresa de e-mail comenzi@invitatii-garf.ro

Pt. restul produselor care nu necesita personalizare se apasa butonul “Adauga in cos”

2

4

4. Introduceti datele necesare livrarii comenzii, alegeti metoda de livrare, dupa care apasati butonul “Plasare comanda” sau ”Continua Cumparaturile” in cazul in care doriti sa mai adaugati si alte produse. In rubrica “Observatii si Note” se poate scrie orice informatie suplimentara legata de comanda dvs.

4

 


Detalii comanda

Dupa alegerea produselor si a cantitatilor dorite prin adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, comanda dvs. va fi trimisa pe adresa comenzi@invitatii-garf.ro

Comanda dvs. va contine obligatoriu

-codul produsului ales
-numarul de bucati
-datele de facturare si livrare: nume si prenume, adresa, nr. telefon, adresa de e-mail pentru contact

In maxim 1-2 zile lucratoare veti primi pe e-mail macheta pentru invitatiile de nunta. Plata comenzii se face ramburs, adica in momentul cand ridicati coletul.

Bunul de tipar

In momentul primirii textului pt. invitatiile de nunta alese, vi se va face o macheta (invitatie listata cu textul d-voastra) in 1-2 zile de la primirea textului. Aceasta va fi trimisa, pe e-mailul dvs. Dupa verificarea machetei aveti obligatia de a ne comunica prin e-mail eventualele modificari sau acordarea Bunului de Tipar. Prin confirmarea bunului de tipar clientul isi asuma raspunderea totala pentru continutul si forma datelor incluse in bunul de tipar. Dupa acordarea bunului de tipar firma nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la eventuale greseli legate de text.

Livrare

Comanda poate fi ridicata de la sediul nostru din Cluj-Napoca sau poate fi livrata prin curierat cu plata ramburs, termenele fiind in jur de 7 zile lucratoare de la initierea comenzii pentru invitatiile de nunta si  1-3 zile pt. restul produselor. Aceste termene se pot modifica in functie de disponibilitatea stocurilor.  Costul transportului este suportat de client si difera in functie de greutatea coletului *(intre 20 lei si 30 lei ).Invitatiile de nunta se livreaza neasamblate, partea de asamblare revine in sarcina clientului. Asamblare= plierea cartonului, introducere in plic, prindere fundite etc.

Comanda minima

Comanda minima pentru produsele noastre este de 20 de buc. din acelasi articol.